Asbestattest Hemiksem

Ontdek de verborgen risico's met een asbestattest Hemiksem

Bent u van plan om uw huis of appartement in de regio Niel - Schelle - Hemiksem te verkopen? Dan moet u bij de overdracht van uw pand (bij het tekenen van een compromis) beschikken over een geldig asbestattest.

In een asbestattest worden doorgaans verschillende soorten informatie en aanbevelingen verstrekt, waaronder de identificatie van de asbest, de beschrijving van de asbestmaterialen, een risicobeoordeling, aanbevelingen voor beheer of verwijdering, een geldigheidsduur en de contactgegevens van de certificeerde asbestdeskundige. De geldigheidsduur van het asbestattest is meestal 10 jaar maar soms korter bij bepaalde risicovolle omstandigheden.

Asbest werd decennialang op grote schaal toegepast en gebruikt. Sinds 1 januari 2002 is asbest verboden in België, en een bewezen kankerverwekkende stof. Door het inademen van losse, microscopische asbestvezels kan na lange tijd longkanker, longvlies-, of buikvlieskanker ontstaan. Het is dus belangrijk om goed geïnformeerd te zijn over het verkrijgen van uw asbestattest Hemiksem. Tessadvies helpt u hier graag mee verder.

asbestattest Hemiksem
asbestattest Hemiksem

Erkend asbestdeskundige

Door te kiezen voor Tessadvies als erkend asbestdeskundige, bent u verzekerd van een snelle, professionele service met een vlotte, persoonlijke aanpak. Vragen? Voor uw asbestattest Hemiksem één adres: Tessadvies te Puurs-Sint-Amands!

Asbestattest Hemiksem nodig?

Om Vlaanderen, Antwerpen en dus ook de regio Hemiksem tegen 2040 asbestveilig te maken, moet alle asbest in slechte staat in woningen verwijderd worden. Hier helpen we graag aan mee. Wij verzorgen uw asbestattest voor uw woning, appartement, garage, handelszaak, industrieel pand, ...

Ontdek de verborgen risico's en bescherm uw gezin of toekomstige bewoners met een grondig asbestattest. Wij zorgen voor een nauwkeurige analyse en aanbevelingen voor een veilige asbestbeheersing. Vraag je asbestattest Hemiksem nu aan bij Tessadvies.